شاهوخبر: تعدادی از پروژه های ورزشی در کامیاران که در حسرت سوت آغاز یک بازی همچنان خاک میخورند. کلنگ احداث این طرحها از دولت نهم بر زمین زده شده ولی شاید بدبینانهترین گمانهزنیها هم چندین ساله شدن ساخت این ورزشگاه ها و پروژه ها را پیشبینی نمیکرد.
به گزارش شاهوخبر، سالهاست که ورزشگاهها، سالن ها و استخرهای کامیاران به سوژه تکراری رسانهها تبدیل شده و اهالی فوتبال و شهر کامیاران عادت کردهاند، سال کهنه را با این آرزو نو کنند که شاید در سال جدید طلسم این طرح های ورزشی شکسته شود.
سالن 1200 نفری هندبال کامیاران پروژهای است که در حسرت سوت آغاز یک بازی یا هیاهوی جمعیتی مشتاق، همچنان خاک میخورد. این استادیوم یادگاری از دولت نهم است و از سال 85 با هزار امید و آرزو کلنگزنی شد ولی شاید بدبینانهترین گمانهزنیها هم 7 ساله شدن ساخت این ورزشگاه را پیشبینی نمیکرد.
این پروژه همچون دیگر پروژه های کامیاران اعم از استخرها وزمین های ورزشی نیمه تمام با چندین و چند مورد وعده و اعلام زمان افتتاح روبهرو بوده که هیچکدام عملی نشده است.این سالن 1200 نفری در ردیف پروژههای مهر ماندگار باید تا پایان دولت دهم به بهرهبرداری میرسید. اما متاسفانه عملی نشد ،حال این امید به همت دولت یازدهم بسته شده است.
کاش مسئولین می دانستند که ورزش از شاخصه های مهم تعلیم و تربیت نیروی انسانی به شمار می آید تا سالم ترین راه در رسیدن به کمال را به تمامی اقشار جامعه نشان دهد. و همین امر، سهم چشمگیر تربیت بدنی را در تأمین سلامت عمومی پیشگیری از آسیب های جسمانی و روانی و نیز دستیابی به پویایی، شادابی و نشاط و کسب مهارت های حرکتی را برای کلیه آحاد جامعه روشن می سازد.
به علاوه اینکه تربیت بدنی و ورزش در کنار سایر آموزش ها و مسایل دیگر به خصوص عوامل مذهبی و فرهنگی در تقویت روحیه ورزشکار کارساز خواهد بودو او را در مسیر درست فکری قرار خواهد داد و نه تنها یک قهرمان، بلکه پهلوانی به معنای واقعی خواهد ساخت.
ورزشکاران باید در کنار فعالیت های جسمی و ورزشی از جهات روحی و فرهنگی نیز تربیت شده و به پیشرفت های قابل ملاحظه ای در زمینه شخصیتدست یابند.
امروزه می بینیم محبوبیت ورزشی روز به روز رو به افزایش بوده و میلیون ها ورزشکار رقیب در تلاش برای درخشش و تک ستاره شدن هستند و میلیون ها طرفدار ورزش، قهرمانان خود را تشویق می کنند.
روز پنجشنبه 24/11/92رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران در دیدار با سید احسن علوی نماینده مردم کامیاران ،دیواندره و سنندج در مجلس از پروژههای نیمهتمام ورزشی کامیاران که در انتظار اختصاص اعتبارات هستند سخن گفت.
رئیس اداره ورزش و جوانان کامیاران اظهار داشت: اداره ورزش و جوانان کامیاران دارای بیش از 3 هزار ورزشکار بیمه شده در قالب 27 هیئت ورزشی اعم از 13 هیئت بانوان و17هیئت آقایان است.
باجلانی با اشاره به تعداد زیاد ورزشکاران دارای مقام استانی و کشوری در این شهرتصریح کرد: کامیاران دررشتههای وزنهبرداری، وشوو، دوچرخهسواری، دوومیدانی، موی تای و ورزشهای رزمی جزو برترینهای استان با داشتن مقامهای استانی بوده و همچنین دارای دو تیم موفق فوتبال در دسته سه کشوری است که نیازمند حمایت مالی هستند.
وی مهمترین مشکل ورزش این شهرستان راعدم حمایت مالی و نبود اسپانسرهای قوی در حمایت از ورزشکاران دانست که همین امر موجب شده است بسیاری از تیمهای کامیارانی با عنوان تیم استانهای دیگر عناوین برتر را به خود اختصاص دهند.
باجلانی همچنین کمبود پرسنل اداری، عدم تخصیص اعتبارات تصویب شده، کسری بودجه در تکمیل پروژههای درآمدزا برای این اداره و صرف هزینههای شخصی از سوی ورزشکاران برای رفتن به مسابقات را از دیگر مشکلات ورزش این شهرستان ذکر کرد و ادامه داد: پروژههای ناتمام اداره ورزش و جوانان شهرستان کامیاران برای اتمام سالن 1200 نفری با پیشرفت فیزیکی 70 درصد و استخر واقع در استادیوم با پیشرفت فیزیکی 30 درصد به اعتبار نیاز دارد.
نماینده مردم سنندج،کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی هم گفت: مدیریت ناصحیح اماکن ورزشی کردستان را به متروکه تبدیل کرده است وعدم مدیریت صحیح در اطلاعرسانی مشکلات و جذب سرمایهگذار از عوامل تبدیل شدن این اماکن و فضاهای ورزشی استان به متروکه است.
سید احسن علوی با تاکید بر ایجاد انگیزه بیشتر در جوانان برای فعالیت در عرصههای ورزشی تصریح کرد: تنها کمبود منابع و امکانات در ورزش منجر به مشکل نمیشود بلکه مدیریت ضعیف هم مانع از رسیدن به اهداف خواهد شد و استان ما از نظر مدیریت ورزشی واقعاً با مشکل مواجه است.
وی در جریان بازدید از طرحهای ورزشی شهرستان کامیاران با ابراز تاسف از کمبود امکانات و مشکلات عدیده ورزشی قول داد از تکمیل پروژههای نیمه کاره شهرستان در حوزه ورزش حمایت کند و تصریح کرد: مدیران در فراهم کردن امکانات و گسترش فرهنگ ورزش باید ریسک کنند و بدانند که انجام کار در این زمینه با این شیوه موفقتر است.
علوی افزود: ورزش عامل اصلی پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی است و جامعهای موفق است که تعداد ورزشکاران در آن بیشترین از سایر اقشار باشد.
لازم به ذکر است که رشد و توسعه ورزش نیازمند زیرساختها زیادی از جمله زمین، تجهیزات، نیروی انسانی، آموزش صحیح و سازمان دهی است که همه اینها در گرو مدیرت خوب قابل مشاهده است. ، کمبود، ضعف و نبود در هر یک از ان موارد، موانع بزرگبرای پیشرفت ورزش کامیاران محسوب میشود.
مسئولین باید بدانند که ایجاد شور و نشاط ورزشی در بین جوانان و نوجوانان باید به عنوان یک وظیفه شناخته شود زیرا ما زمانی میتوانیم با بلای خانمان سوز مواد مخدر و فساد اجتماعی مبارزه کنیم که بتوانیم شور و نشاط فرهنگی و ورزشی را در جامعه ایجاد کنیم.